‘Bu fotoğraflar en değerli anılar! Ailemize hoş geldin Rika’m’

Caner Erdeniz (37) ile Haziran 2019’da Barcelona’da nikâh masasına oturan, aynı yıl kızı Vina’yı kucağına alan Müge Boz, 1 Haziran’da oğlu Rika’nın doğumu ile ikinci kez anne oldu.

Doğum fotoğraflarını 900 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşan 40 yaşındaki oyuncu, duygu yüklü bir mesaj yazdı.

“İŞTE DOĞUMA GİDERKEN BÖYLEYDİK”

İşte doğuma giderken böyleydik. Tabi sezeryan olması her şeyi o kadar farklılaştırdı ki ilk doğum deneyimime göre. Kutlama enerjisiyle girdim doğumhaneye, Vina ilk anlardan itibaren hastanede bizimleydi. Önceden sormuştum ona ‘Kardeşini nerede beklemek istersin?’ diye, ‘Hastanede sizinle’ demişti. En son kapı kapanırken kalp yolladık birbirimize, sarıldık.

“BU SEFER BAMBAŞKA DUYGULARLA ANNELİĞİ BEKLEDİM”

Ve işte yine ben odada tek başımaydım, Caner gelene kadar. Bu sefer bambaşka duygularla, bambaska bir Müge olarak anneliğimi bekledim. Kalbimin pıt pıt atışını hiç unutamam. Rika’mı ilk gördüğüm anı, sesini, Caner’in elimi sımsıkı tutuşunu…

Paylaşımına kalp ve nazar boncuğu emojileri ekleyen Müge Boz, “Şükürler olsun bebeğimiz sağlıkla dünyaya geldi. Bu güzel fotoğraflar da o günden bize en değerli anılar olarak kaldı. Hoş geldin ailemize Rika’m” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx