CANLI ANLATIM | TFF 1. Lig’de Play-Off ve küme düşme hattı şekilleniyor!

TFF 1 Lig’de Play-Off ve küme düşme hattında düğüm bugün saat 16.00’da oynanacak kritik maçlarla çözülecek.

PLAY-OFF FİNALİNE HANGİ TAKIM KALACAK?

Haftanın en kritik maçında Marmara Derbisi’nde Kocaelispor sahasında Sakaryaspor’u konuk edecek. Ligde 3. sırayı alarak Play-Off finaline katılmak isteyen Çorum FK ise ligi ilk 7 içinde tamamlamayı hedefleyen Boluspor’a konuk olacak. Ligde 4. sırada yer alan Bodrumspor ise Süper Lig’e çıkmayı garantileyen Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak.

KÜME DÜŞME HATTI ALEV ALEV

Ligin alt sırasında ise Giresunspor ile Altay’ın küme düşmesi daha önceki haftalarda kesinlik kazanmıştı. Ligden düşecek son takım bugün oynanacak maçların ardından belli olacak. 

Ligde 35 puanla 16. sırada yer alan Şanlıurfaspor, sahasında Manisa FK’yı konuk edecek. Şanlıurfaspor’a ligde kalması için Manisa FK galibiyetinin yanı sıra Adanaspor’un puan kaybı ve Tuzlaspor’un mağlubiyeti de yeterli olacak.

TFF 1. Lig’de 36 puanla 15. sırada bulunan Adanaspor ligi ilk 7 arasında bitirerek Play-Off maçları oynamaya hak kazanmak isteyen Bandırmaspor’u sahasında konuk edecek. Adanaspor’a Bandırmaspor karşısında alınacak galibiyet ligde kalmak için yeterli olacak. Adanaspor beraberlik halinde Şanlıurfaspor’un Manisa FK’ya puan kaybetmesini bekleyecek.

Tuzlaspor 37 puanla 14. sırada bulunuyor. Mavi-beyazlı ekibe galibiyet ligde kalması için yeterli olacak. Tuzlaspor, Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşmada puan kaybı yaşaması halinde Adanaspor ve Şanlıurfaspor’un puan kaybında yine ligde kalmayı garantileyecek. Tuzlaspor, Gençlerbirliği’ne mağlup olması ve Adanaspor ile Şanlıurfaspor’un kazanması halinde ligde veda eden 3. takım olacak.

CANLI | GÜNÜN PROGRAMI

Erzurumspor FK – Eyüpspor

Boluspor – Çorum FK

Tuzlaspor – Gençlerbirliği

Kocaelispor – Sakaryaspor

Göztepe – Bodrum FK

Adanaspor – Bandırmaspor

Şanlıurfaspor – Manisa FK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx