Hasta ruhlu Alman siyasi aday , kendi çektiği videoda bir umumi tuvaleti fırçasını yalıyor,dışkıdan Hitler bıyığı yapıyor

Martin Neumaier bazı ciddi mide bulandırıcı şeyler yaparken filme alındı ​​ve siyasi adaylığı Almanya’daki Hür Demokrat Parti tarafından geri çekildi.

Evet, kullanılmış bir umumi tuvalet fırçasını yalıyor

Martin Neumaier, kendisinin ölüm saçan Nazi lideri Adolf Hitler rolünü oynadığı ancak insan dışkısını bıyık olarak kullandığını gösteren, cezalandırma olarak tanımladığı olayda yer alırken filme alındı.

Video kendi kendine çekildi ve iddiaya göre bir tren istasyonunun umumi tuvaletinde çekildi ve onu temelde gümüş bir pisuarla gösteriyor.
Daha sonra kübik bir odaya doğru yürür ve aynı şeyi açık tuvalete de yapar ,bunu söylediğimiz için üzgünüz ama sonra açıkça kullanılmış tuvalet fırçasını yalıyor. Viral hale geldi, ancak kısa bir süre sonra tüm izleri sosyal medyadan kaldırıldı.
Bununla birlikte, daha da iğrenç bir güncellemeyle, bugün erken saatlerde adamın, kendi dışkısı gibi görünen bir şeyle tepeden tırnağa örtülü olduğunu gösteren yeni bir görüntüsü ortaya çıktı.
Evet, aynı zamanda kullanılmış bir umumi pisuvarı da yalıyor.iHasta adam Hür Demokrat Parti’nin Ostalb bölgesi adayı. Görüntülerin nasıl kamuya açıklandığı konusunda kimsenin bir fikri yok ve adam bunu ne için yaptığına dair henüz bir yorumda bulunmadı.

Adamın yaptığı şeyin etkisinin ne kadar kötü olduğunu öğrenmek için tıp uzmanı Dr. Gareth Nye’ye ulaştı (ve aynı zamanda özür diledi).

Şöyle söyledi: “Tuvaletler, özellikle de halka açık tuvaletler, asla birine yalamanızı önereceğim bir şey değil. Bu, tuvalet fırçaları ve diğer ilgili aletler için daha da geçerli. Bu kişi için iyi haber şu ki, bu aktiviteden çok fazla CYBE kapma ihtimali son derece düşük. Viral bazlı CYBE’ler klozet kapağı gibi bir yüzeyde birkaç saniyeden fazla hayatta kalamıyor.

“Bu aktiviteyi yapmaktan ölmesi pek mümkün değil, ancak kesinlikle kendinizi iyi hissetmeyeceksiniz ve muhtemelen ishal gibi bazı kötü mide-bağırsak sorunları yaşayacaksınız.”
Hikâyenin grotesk doğası nedeniyle adını vermek istemeyen başka bir tıp uzmanı da bize şunu söyledi: “Gerçekten kakayı ovalamak, kuru ve tahriş edici olduğu için döküntüye neden olacak ve bu da acı verici olacaktır. Bir mantar bakterisi olan ve tedavisi ağrılı olabilen kandida gelişme riski vardır.

“Bakım açısından bakıldığında, onu bunu yapmaya iten şeyin akıl sağlığı sorununu elemek ve ardından destek sağlamak istiyoruz.”
FDP’den bir sözcü şunları söyledi: “Söz konusu adaya verilen desteği derhal geçerli olmak üzere sona erdirmeye karar verdik. Olayı tam olarak araştırmak ve uygun yaptırımları uygulamak amacıyla, sizi partiden ihraç etmek amacıyla parti düzenleme işlemlerini başlattık. Bu soruşturma ilerledikçe şeffaflığa bağlı kalacağız ve ilerlememiz hakkında düzenli güncellemeler sağlayacağız.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx